Kapusta czerwona

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 85g Kalorie: 26 kcl

Błonnik pokarmowy1,8   g

z cukrów22 kcal

z białek3 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość3,23E-05 g

Objętość226 g/m3

Food folate1,5E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0,01   μg

Tłuszcze wielonienasycone0,068   μg

Tłuszcz0,136   g

Tłuszcze nasycone0,018   μg

Węglowodany6,3   g

Total Folate1,5E-05   μg

Sacharoza0,51   g

Skrobia0   g

Glukoza1,5   g

Maltoza0   g

Fruktoza1,3   g

Galaktoza0   g

Cukier0,0033   g

Białko0,0012   g

Tryptofan0,01   g

Treonina0,033   g

Izoleucyna0,029   g

Leucine0,039   g

Lysine0,042   g

Metionina0,012   g

Cystyna0,01   g

Fenyloalanina0,031   g

Tyrosine0,019   g

Walina0,041   g

Arginina0,071   g

Histydyna0,02   g

Alanina0,041   g

Kwas asparaginowy0,116   g

Kwas glutaminowy0,28   g

Glicyna0,029   g

Prolina0,046   g

Seryna0,05   g

A4,8E-05   μg

B15,4E-05   mg

C0,048   mg

B60,000178   mg

E9,4E-05   mg

B30,000355   mg

B120   μg

B25,9E-05   mg

B50,000125   μg

B90   μg

K3,2E-05   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna0   μg

Likopen1,7E-05   μg

Luteina + Zeaksantyna0,00028   μg

A(IU)949   IU

Bete-karoten0,00057 μg

Alfa-karoten0 μg

Omega-30,038 mg

Omega-60,029 mg

Fosfor0,026   mg

Magnez0,014   mg

Potas0,207   mg

Sód0,023   μg

Wapń0,038   mg

Żelazo0,00068   mg

Cynk0,000187   mg

Mangan0,000207   μg

Miedź1,4E-05   μg

Selen5,1E-07   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %