Jak zapewne domyślacie się po poprzednich wpisach dzisiaj pokażę Wam burgery z pulled pork i surówką z czerwonej kapusty. Burgery wspaniałe. Mięso soczyste, mięciutkie, do tego lekko słodkawy sos (inspirowany sosem do burgerów z kaczki Karola Okrasy). Nawet moja córka pochłonęła dwa. Z czystej przyzwoitości nie napiszę po ile burgerów zjedli chłopaki.Składniki:bułki do burgerów (np te)pulled pork (przepis)surówka z czerwonej kapusty (np. taka)ogórek konserwowysos:1 łyżka majonezu1 łyżka musztardy1 łyżeczka miodusól, pieprz1 łyżeczka soku z cytrynyWykonanie:Przygotować sos. W miseczce wymieszać majonez, musztardę i miód. Dodać sól, pieprz i sok z cytryny/ i dokładnie wymieszać. Bułki podgrzać (moje były gorące wyjęte z piekarnika). Przekroić na pół. Na bułki wkładać wieprzowinę, surówkę i ogórka. Polać sosem. Podawać od razu.