Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
musztarda Dijon 2 szklanekpasta pomidorowa 1 łyżek stołowych
jogurt naturalny 200 mililitrów
koper posiekany 3 łyżek stołowych
szczypiorek posiekany 1 łyżek stołowych
cukier według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Jogurt zmiksować z pastą
pomidorową,
musztardą i
koperkiem, doprawić
cukier,
solą oraz
pieprzem i wymieszać ze
szczypiorkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia AngielskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: