Pora zacząć sezon na grilla :-) nie uważacie? Mój przepis można robić nie tylko na grillu a również w domu.Jest pyszny i szybki w zrobieniu.Zresztą sami spróbujcie i oceńcie. ;-)składniki: 1.Filet z kurczaka2.musztarda Dijon3.warzywne kostki4.olejNa sałatkę:1.kapusta pekińska2.ogórek świeży3.czerwona papryka4.szczypior5.rzodkiewka6.puszka kukurydzy7.majonez8.sól i pieprz do smakusposób wykonania:Fileta myjemy usuwamy kosteczki i osuszamy ręcznikiem papierowym.Kostki warzywne i musztardę mieszamy z olejem na gładka konsystencję.Następnie pędzelkiem silikonowym smarujemy marynatą mięso.Odstawiamy do lodówki, aż nabierze smaku a między czasie bierzemy się za sałatkę.Kapustę pekińską kroimy na ćwiartki i w cienkie plastry , wrzucamy do miski.Paprykę umytą i pozbawioną nasion kroimy w paseczki,ogórka i rzodkiewkę myjemy i kroimy w cienkie plasterki.Dodajemy odsączoną kukurydzę i pokrojony szczypior.Doprawiamy wszystko odrobiną soli i pieprzem.Dodajemy majonez i wszystko mieszamy.Fileta smażymy na patelni grillowej,lub na grillu tak,żeby nie był za suchy.Podajemy na gorąco razem z sałatką i można dodać pieczone ziemniaki,lub frytk.Smacznego:-)