ßßß
Dynia w wydaniu śniadaniowym. Jesiennie, cynamonowo, pysznie. Polecam.Składniki4 łyżki płatków owsianych górskich5 łyżek puree z dyni0,5 łyżeczki cynamonu, imbiru, kurkumy1 łyżka mioduwoda2 łyżki jagód goji suszonychSposób przygotowaniaKrok 1Płatki gotujemy wg przepisu. Na koniec dodajemy puree z dyni (wcześniej upieczona i zblendowana na gładką masę dynia) oraz jagody goji.Przyprawiamy kurkumą, cynamonem oraz imbirem i łyżką miodu.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisySernik z dynią i cynamonem
Jem zdrowo: Owsianka z zasmażanym jabłkiemŚniadaniowy amarantus z bananemKostka jaglana z musem dyniowymPłatki jęczmienno-owsiane z musem borówkowym