Wykonanie
< Pasta z
avokado -zdrowe smarowidło do
chlebaKoktajl mega Warzywny >Koktajl:
Szpinak,
banan,
truskawki,
pomarańczaSkładniki potrzebne na 2 duże koktajle:pół dojrzałego słodkiego
ananasa (obieramy, twardy środek usuwamy)1 dojrzały
banan1 mała
pomarańcza lub pół jeśli jest dużakilka
truskawek świeżych lub mrożonych2 garście
szpinaku baby (umytego)1 szkl.
mleka roślinnego do wyboru :
migdałowe,
ryżowe,
sojowe(nie używam
mleka krowiego ale jeśli ktoś woli to proszę bardzo)Wszystko do dobrego blendera i miksujemy na gładką masę, jeśli za gęste dolać więcej
mleka.
Smacznego!About Gosia DrohomireckaMam na imię Małgosia, mam 35 lat, mieszkam w północnej Danii i prowadzę blog o nazwie” Pani Kucharka” Na moim blogu znajdziecie przepisy kuchni polskiej, kuchni wegetariańskiej, kuchni zdrowej typu light oraz wpisy z ciekawych miejsc w Danii , ciekawostek związanych z tym
krajem oraz ludzi żyjących tutaj. Patrz zakładka : „Moja duńska kraina” Najczęściej robię najróżniejsze sałatki, które uwielbiam oraz eksperymentuję z koktajlami i
napojami na gorąco. Do moich ulubionych kuchni należą: włoska, azjatycka oraz libańska. Do moich ulubionych
napojów zaliczam
kawę z mlekiem. Do moich ulubionych deserów zaliczam wszystkie najzwyklejsze i najprostsze ciasta. Na blogu znajdziecie zatem przepisy na ciasta proste i nie skomplikowane. Czego nie lubię: długiego stania w kuchni, pracochłonnych potraw które zabierają zbyt wiele czasu. Zapraszam do skorzystania z moich przepisów lub chociaż zaczerpnięcia inspiracji dla Waszych kulinarnych przygód.View all posts by Gosia Drohomirecka >< Pasta z
avokado -zdrowe smarowidło do
chlebaKoktajl mega Warzywny >