Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Sałatka z zielonymi ...
Ser suwalski z
czosnkiem »
Kalafior wg. Aleksandra
kalafior na cząstkido słoiczków z kawałkami
marchewki,
cebulkiziele angielskie 2-3 kulki wg uznania1
listek laurowytrochę
gorczycyupychamy to w słoiku i zalewa1 litr
wody200ml
octu (10%)2 łyżeczki
soli2 łyżki
cukrumożna dać łyżkę
oliwy na górę (ja nie
daję)zalewamy i pasteryzujemy w kąpieli
wodnej 20-25 minut - kalafiorek wychodzi al'denteczwartek, 08 sierpnia 2013, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter