ßßß
Klasyczne spaghetti przygotowane nieco inaczej. Jak bardzo smacznie? Przekonaj się sam :)Składniki:700 g mięsa mielonego wieprzowego lub wołowego2 cebule2 ząbki czosnku1 puszka kukurydzy1 puszka czerwonej fasoli1 czerwona paprykaprzecier pomidorowypieprz, sólprzyprawa chilliNa rozgrzanym tłuszczu podsmażyć rozdrobnione kawałki doprawionego mięska mielonego z cebulką pokrojona w kostkę i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.Następnie wymienione wyżej składniki przełożyć do rondelka, dodać kukurydzę, fasolkę, paprykę pokrojona w paseczki oraz przecier pomidorowy.Podlać trochę wodą.Doprawić solą, pieprzem i chilli - tak aby uzyskać ostry smak gotować 40 minut.Jeśli sos będzie zbyt luźny zagęścić go wg uznania.Podawać z makaronem spaghetti.