I ciasto :kokosowe12 dag cukru12 dag wiorek kokosowych4 białka1 łyżka mąki kartoflanej1 łyżka octubiałka ubić na sztywno dodając stopniowo cukier i resztę składników.Masę wyłożyć na blachę i upiec.II ciasto:orzechowe25 dag orzechów drobno krojonych5 białek15 dag cukru1 łyżka miodu1łyżka mąki1 łyżeczka/płaska/proszku d.pieczeniaubić pianę z białek dodając pod koniec cukier,Wymieszać delikatnie z pozostałymi składnikami i upiec kolejny placek.III ciasto:kakaowe3 jaja1,5 łyżki kakao1 łyżeczka/płaska/proszku d.pieczenia3 łyżki/pełne/mąkicukier waniliowybiałka ubić z cukrem,delikatnie połączyć z żółtkami i mąką wymieszaną z kakao i proszkiem d.pieczenia.Wszystkie placki pieczemy osobno w prostokątnej blaszce w temp.ok.170st.20min.Po całkowitym przestudzeniu przekładamy masą kremową.Masa kremowa:3 szklanki mleka20 dag cukru pudrucukier waniliowy4 łyżki mąki kartoflanej2 łyżki mąki pszennej1,5 kostki masłażółtka z jajek użytych do plackówŻółtkajajek ucieramy z cukrem,wsypujemy mąkę,rozprowadzamy mała ilością zimnego mleka.Dodajemy powoli do całości resztę zagotowanego mleka i mieszającpodgrzewamy do otrzymania gęstego kremu budyniowego.Po wystudzeniu łączymy z masłem i ucieramy na puszysta masę.Na ciasto kokosowe wykładamy połowę kremu,przykrywamy plackiem orzechowym, nakładamy drugą częścią kremu i placek kakaowy.Całość dekorujemy gotową polewą czekoladową i posypujemy wiórkami kokosowymi.