Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu«
MAKARON Z ZIELONYM PESTO I ...
PATISON W
CIEŚCIE Z
KUSKUSEM ... »
COŚ PYSZNEGO. SMAKUJE OBŁĘDNIE NA CIEPŁO I NA ZIMNO.Składniki:- 1
ser pleśniowy błękitny (ok.100g)- 1 duża lub dwie mniejsze
cukinie- opakowanie
ciasta francuskiego-
sól.
pieprz- 100 g startego
żółtego seraCukinię umyć,obrać, pokroić na plasterki o grubości 0,5 cm. Ułożyć na czystej ściereczce i oprószyć
solą.
Odstawić na 10 minut. Po upływie tego czasu plasterki osuszyć, oprószyć
pieprzem.
ser pleśniowy pokroić w plastry.
Ciasto francuskie rozwinąć, ułożyć na nim plasterki
cukinii, a następnie plasterki
sera.
Ciasto piec na papierze do pieczenia w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni przez 25 minut.Posypać startym
zółtym serem.
Kroić na kwadraty i podawać na gorąco lub na zimno.czwartek, 02 sierpnia 2012, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter