Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu«
SAŁATKA Z
KIEŁKAMI I
SEREM ...ZIELONE KLUSKI »

Składniki:- około kilograma
mięsa z indyka (bez kości)-
przyprawa do gyrosa-
papryka mielona (ostra)-
sól i
pieprz- 1 szklanka
jasnego piwa- 1/2 szklanki lekkiego rosołku ( może być z kostki)
Mięso oprószyć
solą,
pieprzem,
przyprawą do gyrosa oraz odrobiną ostrej, mielonej
papryki.Podzielić na mniejsze kawałki, ułożyć w skropionej
olejem formie do zapiekania. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez około 30 minut, aż
indyk się ładnie zrumieni. Po upływie tego czasu
mięso podlać rosołkiem i
piwem, zapiekać aż do miękkości.poniedziałek, 27 sierpnia 2012, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter