Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« TORT Z
WIŚNIÓWKĄPLACEK Z
CZEREŚNIAMI W ... »

Kotlet
schabowy nie może być nudny, wystarczy wzbogacić trochę jego smak na przykład
gałką muszkatołową.Składniki:- 4 kotlety
schabowe-
sól i
pieprz- 2 łyżeczki zmielonej
gałki muszkatołowej- 1
jajko- 1 kieliszek słodkiej
śmietanki 18%- 1/2 szklanki
bułki tartej- 1/2 szklanki
mąki krupczatki
Mięso rozbić, oprószyć
sola,
pieprzem, gałka muszkatołową.
Jajko rozbełtać ze
śmietanką,
bułkę tartą wymieszać z
mąką krupczatką. Kotlety panierować a następnie smażyć z obu stron na złotobrązowy kolor.

środa, 28 sierpnia 2013, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter