Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« BIAŁA SURÓWKACIASTO
MIODOWO-
JABŁKOWO-
TRUSKAWKOWE »

Racuszki powstały w wyniku bardzo udanego eksperymentu. Polecam.Składniki na 10 sztuk:- 1 duże
jajko- około 1/2 szklanki
mąki pszennej- 1 kieliszek skondensowanego mleczka (takiego do
kawy)- 1 łyżka płynnego
miodu- 1/2 łyżeczki
proszku do pieczeniaSkładniki dokładnie wymieszać, ciasto powinno być gęste, w razie konieczności dosypać
mąkę. Smażyć na patelni z niewielką ilością
oleju na mniejszym ogniu. Nakładać łyżką porcje ciasta i zrumienić racuszki z obu stron. Podawać na ciepło, można skropić
miodem.piątek, 10 stycznia 2014, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter