Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pyszna
sałatka jarzynowa
Karp na kolacje wigilijną »SKŁADNIKI:4 suszone podgrzybki2 kostki
bulionu warzywnegoliść laurowypo 4 ziarna
pieprzu i
ziela angielskiego200 gram wekowanych startych
buraczkówsólpieprz ziołowycukierkwasek
cytrynowysuszony
majeranek1-
Grzyby namoczyłam na 2 godz następnie odcedziłam .2-
Bulion rozpuściłam w 1,5 l
wody,3-Dodalam
grzyby i
przyprawy, i
buraczki gotowałam ok. 1 godz.4- Barszcz przecedziłam, , przyprawiłam do smaku. Podałam z uszkami.

wtorek, 27 grudnia 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter