Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Ryba po greckuSwiateczne
jajka w
majonezie »Pyszna zupa śliwkowa tradycyjna na wigilięSKŁADNIKI:
śliwki suszone150 gram
mąka 1 łyżka
śmietana 30% 3/4 szklanki
cukier 125 gram
goździki 4 sztuki
cynamon szczypta
makaron kolanka 150 gramPRZYGOTOWANIE:1 Najpierw gotuję
śliwki około 15-20 minut dodając
cukier i mieszając2-,Po chwili dodaję
cynamon i
goździki.3-Po zagotowaniu, sprawdzam czy
śliwki są miękkie,4- Dodaję
śmietanę i
mąkę. Zupę podaje z
makaronem

środa, 28 grudnia 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter