Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Galaretka owocowo śmietanowaUdka nadziewane
boczkiem i ... »Postanowiłam wykorzystać w swoich roladkach
szynkę z zupełnie nowej , innowacyjnej linii produktów Natura.Potrzebna nam pierś podwójna
ser żółty 8 plastrów
szynka pokrojona w paseczki tak 100 gram starczy
pieprz do smaku
sól do smaku
jajko i
bułka tarta do panierkiPierś podwójną dzielimy na połowę.Teraz połowę piersi rozcinamy tak aby nam powstała jedna warstwa.Doprawiamy
sola i
pieprzem.Kładziemy
ser na całej powierzchni piersi i pokrojoną
szynkę.Zwijamy pierś jak roladę i nićmi związujemy jak
szynkę.Maczamy w
jajku i
bułce tartej i smażymy na patelni przykrytą pokrywką z obu stron na rumiany kolor i dusimy koło 40 minut i gotowe smacznego.Produkty z linii Natura są:- bez glutenu- bez dodatku fosforanów- bez dodatku glutaminianu
sodu- bez sztucznych przeciwutleniaczy- bez sztucznych konserwantów- bez „E” w składzie produktuprodukty z linii bez E są dostępne w :
sieci hipermarketów Auchan
sieci Alma na terenie Warszawy
sieci TESCO Hipermarket
sieci MAKRONOVE NATURA




Co do moich odczuć , na pewno różni się w smaku , zauważyłam , że nie jest taka mokra jak to przeważnie kupuję się w sklepach kiedy odwijasz folie leci
woda . Tu tego nie zauważyłam, Co do roladek ze
schaby muszę powiedzieć , że pasowała
szynka . Było wyborne .wtorek, 18 marca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter