Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Tarta dyniowaBatonik ze
śliwkami »Coraz cieplej , więcej możliwości na letnie dania .
Szczaw ma świetny lekko kwaskowy smak i jest pyszny w zupie .trudność: łatweczas: 30-60 minilość porcji: 4
Szczaw spory pęk same listki – nazbierałam same takie ładne bez dziurek , choć
powiem że ciężko było .Rosołki drobiowe3 szt.
Ziele angielskie 3 szt.
Liść laurowy 3szt.
Marchew 1-2 tak do smaku
Ziemniaki młode 8 szt
Jogurt naturalny 200 mlDodatkowo 4-6 jaj na twardoPrzygotowujemy garnek z
wodą 2.1/2 litra . Wkładamy listek ,
ziele angielskie i
marchewkę . ‘Gotujemy na małym ogniu dodając
kostki rosołowe. Dodajemy pokrojone
ziemniak najlepiej
młode szybko się ugotują. Na końcu dodajemy
szczaw drobno pokrojony . Gotujemy chwile jakieś z 15 minut i dodajemy
jogurt . Zupa prawie zrobiona , jeszcze chwile i podajemy Kroimy
jajko na 4 części i wkładamy do zupy.

poniedziałek, 06 października 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter