Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Piernik 2014Paszteciki z
kapustą i ... »Chodziło za mną i chodziło , szukałam smaku i znalazłam . Jest trochę inny o lekko kwaskowo - słodkim smaku .
Musztarda miodowa jest z dodatkiem
miodu :)
Mięsko lubię pod różnymi postaciami .Składniki:
karkówka 600 gram
pieczarki 6 dużych starczy
marchewka 3 szt.Dodatkowo:
ziemniaki ,
ryż ,
kaszaKarkówkę myjemy kroimy w kostkę ( jak nam wyjdzie ). Smażymy na
oleju i dusimy pod przykryciem.Dodajemy umyte pokrojone
pieczarki .
Marchew myjemy i kroimy w kostkę dodajemy do
mięsa .Podlewamy
wodą i dusimy do miękkości.Doprawiamy
solą i
pieprzem.Dodajemy 4 łyżki
musztardy miodowej Develey .Gulasz nabiera smaku i wyrazistości . Walory smakowe pogłębiają i wydobywają
słodycz . Gulasz można podać z
ziemniakami jak i
kaszą czy
ryżem .


poniedziałek, 10 listopada 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter