ßßß
Cookit - przepis na Surowka z czerwonej kapusty
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Surowka z czerwonej kapusty
Składniki
Glony
Kapusta czerwona
Cebula
Pory
Cukier
Pieprz
Cytryna
Olej
Musztarda
Herbatniki
Wanilia
Wykonanie
«
Waniliowe
herbatniki
Cytrynowa pieczen »Inspiracja z bloga Kulinarne wariacje . Dziekuje :)
Dla 4 osob:pol
glowki
czerwonej kapusty
3 starte na tarce jarzynowej
kwaszone ogorki
(mozna zamiast ogorkow wziac duze
jablko
)1
cebula
lub jasna czesc 1
pora
sol,
cukier
,
pieprz
do smakusok z
polowy
cytryny
4 lyzki
oleju
1 lyzka
musztardy
Kapuste
poszatkowac,
cebule
posiekac. Wymieszac z
ogorkami
,
sokiem z cytryny
, doprawic do smaku, przykryc i dostawic na pol godziyn.
Olej
wymieszac z
musztarda
, zalac surowke. Ewentualnie ponownie doprawic do smaku.To moja propozycja do akcji:poniedziałek, 31 marca 2014, karto_flanapoleć znajomemu »
śledź
komentarze (rss) »
Źródło:
http://zkartoflanegopola.blox.pl/2014/03/Surowka-z-czerwonej-kapusty.html
Przepisy powiązane
Surówka z czerwonej kapusty
”Modro” kapusta
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
Surówka z czerwonej kapusty
KAPUSTA CZERWONA ZASMAŻANA
Składniki powiązane (0)