Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
soczewica 1 szklanek
cebula 1 sztuk
olej tłoczony na zimno 2 łyżek stołowych
czosnek 2 ząbki
mąka razowa 0.25 szklanek
majeranek według uznania
bazylia według uznania
sól według uznania
bułka tarta według uznaniaWykonanie:
Soczewicę ugotować,
cebulę pokroić w kostkę i poddusić na patelni. Połączyć oba składniki, a następnie zmielić w maszynce. Do masy dodać pół szklanki
wody i
mąkę. Formować kotleciki, obtaczać w
bułce tartej i smażyć na
oleju.Kotlety weg.Komentarze:Autor: CiopcikData: 2009-04-19cos ta
soczewica do mnie nie przemawia, ale ze wzgledu na fotke sprobuje zrobicDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: