ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoChleb tostowy Dan Cake 8 sztukpomidorki koktajlowe 4 sztukogórek zielony 1 sztukpapryka czerwona 1 sztukser żółty 150 gramówszynka 150 gramówsałata lodowa lub kapusta pekińska według uznaniaczarne oliwki 1 puszkabiała cebulka koktajlowa 1 puszkapietruszka 1 sztukWykonanie:1. Przygotuj warzywa – umyj pomidorki, paprykę, sałatę, pietruszkę, obierz zielonego ogórka.2. Pokrój paprykę i ogórka (w plasterki).3. Przypiecz chleb tostowy.4. Wykonaj kanapki przekładając kromki chleba tostowego żółtym serem, szynką i warzywami.5. Pokrój kanapki na 4 trójkąty.6. Na każdej kanapeczce połóż pomidora (dla ułatwienia możesz użyć wykałaczki).7. Ułóż kanapeczki na „murawie” zrobionej z pietruszki lub sałaty.8. Na środku, najlepiej w okrągłym naczyniu połóż biało-czarne cebulki koktajlowe.Smacznego!Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: