Wykonanie
« Powrót  Koreczki
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ser żółty 200 gramów
papryka kolorowa 3 sztuk
szynka 200 gramów
oliwki według uznania
jajka ugotowane 3 sztuk
kiełbasa sucha 200 gramów
ogórki 2 sztuk
pomidory 2 sztukWykonanie:Wszystkie produkty oczyścić, pokroić w kostkę i nadziewać na patyczki wg uznania. Koreczki można maczać w
sosie tatarskim lub
chili. Aby na
stole ładnie wyglądały można nabić je w połówkę
ziemniaka lub w połówkę małej
kapusty.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InnePotrawy z JajPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: