Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
filety śledziowe w
oleju 4 sztuk
grzybki marynowane (mały słoiczek)1 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
kukurydza konserwowa 0,5 puszka
dymka 2 sztukliście
sałaty 4 sztuk
oliwa ziołowa 5 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:Osączone filety przekroić wzdłuż, a
potem ukośnie na mniejsze kawałki. Oczyszczoną
paprykę pokroić na krótkie i cienkie paseczki. Oczyszczone
dymki posiekać razem ze
szczypiorem.
Grzybki oraz
kukurydzę osączyć. wymieszać
oliwę z łyżką zalewy octowej z
grzybków i skropić składniki sałatki. Wymieszać i ułożyć na półmisku wyścielonym listkami
sałaty. Całość oprószyć grubo mielonym
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówPotrawy z RybSałatkiWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: