ßßß Cookit - przepis na Tatar śledziowy

Tatar śledziowy

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
filety śledziowe w oleju 500 gramów
grzyby marynowane (słoiczek)1 sztuk
ogórek kiszony 1 sztuk
cebula 2 sztuk
żółtka 2 sztuk
oliwa 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Obrany ogórek, cebulę i osączone grzybki posiekać oraz wymieszać z drobno pokrojonymi śledziami. Dodać żółtka oraz oliwę i wymieszać, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem. Podawać z żytnim pieczywem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Grzybów
Potrawy z Ryb
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8365/Tatar-sledziowy