Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
filety śledziowe w
oleju 500 gramów
grzyby marynowane (słoiczek)1 sztuk
ogórek kiszony 1 sztuk
cebula 2 sztuk
żółtka 2 sztuk
oliwa 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Obrany
ogórek,
cebulę i osączone
grzybki posiekać oraz wymieszać z drobno pokrojonymi
śledziami. Dodać
żółtka oraz
oliwę i wymieszać, doprawiając do smaku
solą oraz
pieprzem. Podawać z
żytnim pieczywem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: