ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoszparagi konserwowe 1 puszkapomarańcze 3 sztukcebula czerwona 3 sztukocet winny 2 ząbkioliwa 4 łyżek stołowychnatka pietruszki 2 pęczekpapryka mielona ostra według uznaniacukier według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Osaczone szparagi pokroić na kawałki. Obrane 2 pomarańcze pokroić na plasterki. Z trzeciej pomarańczy wycisnąć sok. Oczyszczoną cebulę pokroić w kostkę.Wymieszać sok z octem oraz oliwa, doprawić cukrem, solą i papryką. Tym sosem zalać wymieszane składniki sałatki i odstawić na 10 minut. Opłukane listki natki wymieszać z sałatką bezpośrednio przed podaniem. Podawać do mięs na gorąco.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: