ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilety z morszczuka 4 sztuksok z cytryny według uznaniasos sojowy 1 łyżek stołowychkolby kukurydzy 4 sztukmasło 2 łyżek stołowychpomidory 4 sztukcebula 1 sztuklistki kolendry według uznaniaoliwa 3 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkipieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone filety skropić sokiem z cytryny i sosem sojowym. Oczyszczoną kukurydzę skropić oliwą i upiec na grillu, często obracając. Rybę usmażyć z obu stron na grillu lub patelni grillowej i oprószyć pieprzem. Na każdej porcji ryby położyć kawałek masła.Umyte pomidory pokroić w plastry, a oczyszczoną cebulę pokroić w piórka. Opłukaną kolendrę posiekać.Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, posiekanym czosnkiem, pieprzem oraz solą i polać sałatkę.Podawać rybę z grillowana kukurydzą i sałatką z pomidorów.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: