ßßß Cookit - przepis na Gnocchi z pomidorami i bazylią

Gnocchi z pomidorami i bazylią

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
cebula 1sztu gramów
czosnek 2 ząbki
pomidory konserwowe 1 puszka
ser żółty ostry 3 łyżek stołowych
oliwa 2 łyżek stołowych
bazylia 0,5 pęczek
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Oczyszczoną, posiekana cebulę oraz czosnek podsmażyć na oliwie, dodać pokrojone w kostkę, bez skórki, pomidory z puszki, chwilę gotować i dodać posiekaną bazylię. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Gnocchi wymieszać z sosem, posypać startym serem i udekorować listkami bazylii.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Włoska
Potrawy mączne weg.
Potrawy z serem
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11499/Gnocchi-z-pomidorami-i-bazylia