ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegocebula 1sztu gramówczosnek 2 ząbkipomidory konserwowe 1 puszkaser żółty ostry 3 łyżek stołowycholiwa 2 łyżek stołowychbazylia 0,5 pęczekpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, posiekana cebulę oraz czosnek podsmażyć na oliwie, dodać pokrojone w kostkę, bez skórki, pomidory z puszki, chwilę gotować i dodać posiekaną bazylię. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Gnocchi wymieszać z sosem, posypać startym serem i udekorować listkami bazylii.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: