Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 1sztu gramów
czosnek 2 ząbki
pomidory konserwowe 1 puszka
ser żółty ostry 3 łyżek stołowych
oliwa 2 łyżek stołowych
bazylia 0,5 pęczek
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, posiekana
cebulę oraz
czosnek podsmażyć na
oliwie, dodać pokrojone w kostkę, bez skórki,
pomidory z puszki, chwilę gotować i dodać posiekaną
bazylię. Doprawić do smaku
sola oraz
pieprzem. Gnocchi wymieszać z sosem, posypać
startym serem i udekorować listkami
bazylii.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: