Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
awokado dojrzałe 2 sztuk
jogurt naturalny 200 mililitrów
cebula mała 1 sztuk
czosnek 1 ząbki
oliwa 1 łyżek stołowych
natka pietruszki posiekana 1 łyżek stołowych
sok z cytryny 4 łyżek stołowych
cukier według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Awokado obrać, przekroić, usunąć pestkę i skropić
sokiem z cytryny. Zmiksować z pozostałymi składnikami.Doprawić
cukrem,
solą oraz
pieprzem.Podawać z
krakersami lub surowymi jarzynami jako przekąskę koktajlową.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia AngielskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: