ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegobułka długa 1 sztukpomidory 500 gramówczosnek 1 ząbkioliwa według uznaniabazylia według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Sparzone pomidory obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Bułkę pokroić, a kromki podpiec w piekarniku. Podpieczone kromki natrzeć przekrojonym ząbkiem czosnku i skropić oliwą. Na kromkach rozłożyć pokrojone w kostkę pomidory. Oprószyć solą, pieprzem oraz bazylią.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia WłoskaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: EdytaData: 2010-12-25Bardzo dobre :) PychaAutor: EdytaData: 2010-12-25Bardzo dobre, takie chrupiące ;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: