Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser tofu 60 dekagramów
kasza manna ugotowana 1 szklanek
banan 2 sztuk
mąka ziemniaczana 3 łyżek stołowych
olej tłoczony na zimno 2 łyżek stołowych
rodzynki 1 szklanek
bakalia 1 szklanekWykonanie:Przez maszynkę przepuścić
tofu i
banany. Dodać
kaszę i pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Przełożyć masę do posmarowanej
olejem formy i piec około godzinę w dobrze nagrzanym piekarniku.Uwagi:
Bakalie:
orzechy,
ziarna słonecznika,
suszone śliwki i
moreleCiasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: