Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
szparagi 400 gramów
szynka 10 plastryementaler 10 plastry
natka pietruszki 1 sztuk
sok z cytryny według uznania
śmietana 2 szklanekWykonanie:Umyte, mokre
szparagi włóż do naczynia, przygotowanego zgodnie z instrukcją o gotowaniu. Zalej
wodą i zagotuj. Następnie dodaj do nich trochę
soku z cytryny i posiekaną
natkę pietruszki Na każdy plasterek
szynki połóż cienkie paski
sera i trzy, cztery
szparagi, a następnie zawiń w rulonik. Tak przygotowane
szparagi włóż ostrożnie do naczynia podgrzanego wcześniej przez 5 minut i piecz przez 10 minut. Podawaj na gorąco z
sosem beszamelowym.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: