Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
seler 300 gramów
śmietana 2 łyżek stołowych
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
cukier puder 2,5 łyżek deserowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowychWykonanie:Oczyszczony
seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach, skropić
sokiem cytrynowym, posypać
cukrem i wlać
śmietanę. Wymieszać składniki, całość posypać posiekaną
natką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: