ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomięso mielone wołowe 300 gramówsos pomidorowy 4 łyżek stołowychcebula 1 sztukjajka 1 sztukbułki 4 sztukliście sałaty według uznaniapomidor 1 sztukogórek zielony 0,5 sztukfasolka czerwona konserwowa 1 łyżek stołowychtłuszcz według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Z połową sosu pomidorowego, jajkiem i pokrojoną w kostkę cebulą wyrobić mięso. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z masy uformować hamburgery. Smażyć na tłuszczu 10 minut z każdej strony.Przekrojone na pół bułki zagrzać w piekarniku. Środki posmarować sosem pomidorowym, włożyć po hamburgerze, dodać sałatę, pokrojone warzywa oraz fasolę.Uwagi:Mięso wołowe można zastąpić indyczym.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: