ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegopomidory 4 sztukogórek sałatkowy 1 sztukcebula 2 sztukjajka 3 sztukoliwki - nadziewane według uznaniaoliwa 3 łyżek stołowychpieprz - mielony 1 łyżek deserowychsól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone twarde pomidory pokroić w cząstki, a umyty ogórek w plasterki, oczyszczoną cebulę w piórka, jajka ugotowane grubo posiekać. Na środku talerza lub okrągłego półmiska ułożyć pomidory, wokół nich ogórki i posypać je cebulą. Równomiernie rozłożyć na sałatce oliwki, polać oliwą, posypać jajkami i pieprzem. Posolić tuż przed podaniem na stół, żeby warzywa nie puściły soku. Podawać z pieczywem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: