ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoogórek 1 sztukpapryka czerwona 1 sztukoscypki małe 3 sztuknatka pietruszki posiekana 1 łyżek stołowycholiwa 3 łyżek stołowychocet winny 2 łyżek stołowychmusztarda 2 łyżek deserowychzioła prowansalskie 0,5 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną paprykę pokroić w paski, a umyty ogórek pokroić w plasterki. Oscypki też pokroić w plasterki.Sos: oliwę, ocet, musztardę, sól, pieprz i odrobinę wody wymieszać na gładki sos, dodać zioła.Składniki sałatki wymieszać i polać sosem, posypać natką pietruszki. Odstawić na 30 minut do lodówki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: