ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegocebula 3 sztukresztki pieczonego miesa według uznaniamąka 2 łyżek stołowychpierogi z kapusta i grzybami według uznaniamasło 3 łyżek stołowychśmietana 1 szklanekbulion 1 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaser żółty 100 gramówWykonanie:Oczyszczoną, posiekaną 1 cebulę zeszklić na połowie masła i zasmażyć z mąką. Rozprowadzić bulionem oraz śmietana i zagotować. Dodać starty ser i mieszać, aż się stopi. Doprawić sola oraz pieprzem. Na maśle podsmażyć resztę cebuli pokrojonej w talarki oraz pokrojoną pieczeń. Doprawić do smaku. Pierogi ułożyć w kokilkach, przełożyć mięsem z cebulą, polać sosem i zapiec w nagrzanym piekarniku.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MięsaPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: