Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czego
kalafior 1 sztuk
ser żółty 20 dekagramów
groszek zielony mrożony 1 sztuk
koperek 1 porcja
baleron wędzony 30 dekagramów
sól według uznania
szczypiorek według uznania
majonez 1 sztuk
pieprz według uznaniaWykonanie:
Kalafiora bardzo drobno pokroić,
ser zetrzeć na grubym oczkach tarki.Do
kalafiora dodać
majonez i resztę składników.
Baleron pokroić w kostkę,
groszek dodać na końcu.
Sałatka musi chwilę postać.Uwagi:
Groszku nie rozmrażamy przed dodaniem do sałatki.Autor: mkZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
seremSałatkiWielkanocKomentarze:Autor: IzkaData: 2009-04-21Dodaję do ulubionych, na pewno wypróbuję!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: