ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilet z ryby 30 dekagramówpomidory 4 sztukpapryka 0,25 sztukmarchewka 1 sztukpor 1/4 sztukseler 1/4 sztukcebula 1 sztuksól według uznaniapieprz według uznanianatka pietruszki 1/2 pęczekWykonanie:Marchewkę i selera obrać, pora oczyścić, opłukać. Zalać 21 zimnej wody, zagotować, zmniejszyć ogień, gotować na małym ogniu. Pomidory i paprykę umyć, pokroić na kawałki, cebulę obrać, opiec. Rybę opłukać, pokroić na kawałki, dodać do wywaru. Wrzucić cebulę, pomidory i paprykę, gotować ok. 20 minut, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Zupę podawać posypaną posiekaną natką pietruszki, jest lekkostrawna.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: