Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
wywar warzywny 2 litrów
filet z ryby 700 gramów
mąka 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
gałka muszkatołowa według uznania
natka pietruszki według uznaniaWykonanie:
Rybę pokroić na paseczki zalać
wywarem i gotować około 20 minut na małym ogniu.
Mąkę mieszamy w garnku z małą ilością zimnej
wody., wlewamy do wrzątku ciągle mieszając zupę. Gdy się zagotuje dodajemy posiekana
natkę pietruszki. Zupa pasuje też do łazanekAutor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!WigiliaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: