ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegowywar warzywny 2 litrówfilet z ryby 700 gramówmąka 1 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniagałka muszkatołowa według uznanianatka pietruszki według uznaniaWykonanie:Rybę pokroić na paseczki zalać wywarem i gotować około 20 minut na małym ogniu. Mąkę mieszamy w garnku z małą ilością zimnej wody., wlewamy do wrzątku ciągle mieszając zupę. Gdy się zagotuje dodajemy posiekana natkę pietruszki. Zupa pasuje też do łazanekAutor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!WigiliaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: