« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopieczarki 300 gramówfasolka szparagowa 300 gramówpomidorki koktajlowe 10 sztukrzodkiewki 6 sztukorzechy brazylijskie 50 sztukoliwa 2 łyżek stołowychsok z cytryny 1 łyżek stołowychestragon 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowaną fasolę pokroić na kawałki, a oczyszczone rzodkiewki w plasterki, oczyszczone pieczarki w półplasterki i wszystko wymieszać w salaterce.Sos winegret przygotować z soku z cytryny, oliwy, posiekanego świeżego estragonu, soli oraz pieprzu. 2/3 sosu wlać do salaterki i wymieszać z warzywami. W reszcie sosu zanurzać umyte, pokrojone na pół pomidorki i rozłożyć je na salaterce. Sałatkę udekorować orzechami brazylijskimi. Podawać z bagietką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: