Wykonanie
            
Coś dla fanów świeżości ! Ciekawa 
sałatka z nutą 
mięty i wyraźnym 
cytrynowym smakiem.Idealne na te upały, które opanowały Europę :)Składniki :* 100 g 
fasolki szparagowej,* 10 - 15 
pomidorków koktajlowych,* 1 łyżka 
soku z cytryny,* 1 gałązka 
mięty,* 2 łyżki 
oliwy z oliwek,* 
sól, 
pieprz,Przygotowanie :
Fasolkę szparagową umyj, obierz z ogonków, pokrój na 1,5 cm kawałki, ugotuj al dente w osolonej wodzie, z blanszuj.
Pomidorki umyj, przekrój na połówki, przełóż do miski, dodaj 
fasolkę.Z gałązki oderwij liście 
mięty, umyj i posiekaj jak najdrobniej.W szklance zmieszaj 
sok z cytryny, 
oliwę z oliwek, szczyptę 
soli i 
pieprzu a także posiekaną 
mięte.Sos dodaj do warzyw i zmieszaj.