ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofasola szparagowa mrożona 0,5 sztukbrokuły mrożone 0,5 sztukmakrela wędzona 2 sztukpapryka czerwona 1 sztukcebula 1 sztukoliwa 4 łyżek stołowychocet winny 1 łyżek stołowychkolendra według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Warzywa mrożone z blanszować, każde osobno, w osolonym wrzątku, ostudzić. Oczyszczona makrelę pokroić na kawałki. Oczyszczona paprykę pociąć na paseczki, a cebule posiekać. W salaterce wymieszać, delikatnie, wszystkie składniki sałatki.Sos: oliwę wymieszać z octem, solą oraz pieprzem.Sałatkę polać sosem i posypać kolendrą.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: