Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
fasola szparagowa mrożona 0,5 sztuk
brokuły mrożone 0,5 sztuk
makrela wędzona 2 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
cebula 1 sztuk
oliwa 4 łyżek stołowych
ocet winny 1 łyżek stołowych
kolendra według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Warzywa mrożone z blanszować, każde osobno, w osolonym wrzątku, ostudzić. Oczyszczona
makrelę pokroić na kawałki. Oczyszczona
paprykę pociąć na paseczki, a
cebule posiekać. W salaterce wymieszać, delikatnie, wszystkie składniki sałatki.Sos:
oliwę wymieszać z
octem,
solą oraz
pieprzem.
Sałatkę polać sosem i posypać
kolendrą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: