« Powrót  Sos tatarskiDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomajonez 250 gramówkorniszon 4 sztukcebula 1 sztukkapar 2 łyżek deserowychnatka pietruszki według uznaniaszczypiorek według uznaniaestragon suszony według uznaniaWykonanie:Korniszony, cebulę, natkę, szczypiorek i etragon posiekać, wymieszać z majonezem. Kapary dołożyć w całości (grzybki posiekać), zamieszać. Podawać do wędlin i przekąsek rybnych na zimno.Uwagi:Estragon niekoniecznie, kapary można zastąpić grzybkami w occie.Sosy i pastyKomentarze:Autor: ibeataData: 2008-12-15koniecznie grzybki do tegoDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: