ßßß Cookit - przepis na Sos tatarski

Sos tatarski

Wykonanie

« Powrót  
Sos tatarski
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
majonez 250 gramów
korniszon 4 sztuk
cebula 1 sztuk
kapar 2 łyżek deserowych
natka pietruszki według uznania
szczypiorek według uznania
estragon suszony według uznania
Wykonanie:
Korniszony, cebulę, natkę, szczypiorek i etragon posiekać, wymieszać z majonezem. Kapary dołożyć w całości (grzybki posiekać), zamieszać. Podawać do wędlin i przekąsek rybnych na zimno.
Uwagi:
Estragon niekoniecznie, kapary można zastąpić grzybkami w occie.
Sosy i pasty
Komentarze:
Autor: ibeata
Data: 2008-12-15
koniecznie grzybki do tego
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/161/Sos-tatarski