ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojajka 4 sztuksok z cytryny 0,5 sztuksól według uznaniacukier 1 szczyptaśmietana 1 szklanekkoperek 1 pęczekszczypiorek 1 pęczekrzeżucha 0,5 szklanekchrzan 1 łyżek deserowychWykonanie:Ugotowane na twardo jajka obrać i oddzielić białka od żółtek. Żółtka przetrzeć przez sitko i utrzeć z sokiem z cytryny, dodać sól i cukier do smaku, rozprowadzić gęsta śmietaną. Wymieszać z drobno posiekanym koperkiem, szczypiorkiem, rzeżuchą oraz startym chrzanem. Dodać drobno posiekane białko i wymieszać. Wstawić na 2,5 godziny do lodówki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: