Wykonanie
« Powrót

Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 8
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
śmietana kremowa 250 mililitrów
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
chrzan 200 gramów
cukier według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Schłodzoną
śmietanę ubić na sztywno, dolewając
sok z cytryny. Starty
chrzan doprawić do smaku
solą oraz
cukrem i wymieszać z ubitą
śmietaną. Podawać do
mięs, ryb i galaret.
Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Sosy i pasty
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: