ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegośmietana kremowa 250 mililitrówsok z cytryny 2 łyżek stołowychchrzan 200 gramówcukier według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Schłodzoną śmietanę ubić na sztywno, dolewając sok z cytryny. Starty chrzan doprawić do smaku solą oraz cukrem i wymieszać z ubitą śmietaną. Podawać do mięs, ryb i galaret.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: