« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowłoszczyzna 1 sztukkalafior mrożony 0,5 sztukbrukselka mrożona 0,5 sztukfilety rybne 1 kilogramówbulion rybny 1,5 litrówmakaron gwiazdki 100 gramówpapryka zielona 1 sztukpapryka mielona slodka według uznaniatymianek według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umytą rybę pokroić na małe kawałki. Oczyszczoną paprykę i włoszczyznę pokroić w paski. Włoszczyznę wsypać do rondla, zalać bulionem i chwilę gotować. Dodać kalafior, brukselkę, ryby oraz paprykę i gotować 15 minut. Wsypać makaron, wymieszać i gotować jeszcze 5 minut. Doprawić do smaku solą i słodką papryką. Zupę podawać z pieczywem lub grzankami. Przed podaniem posypać tymiankiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemPotrawy z RybZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: