ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokoncentrat pomidorowy 3 łyżek stołowycholiwa 3 łyżek stołowychczosnek 3 ząbkicebula 2 sztukrosół z kury 1 szklaneksól według uznaniapieprz według uznaniacukier według uznaniaWykonanie:Obrana cebulę pokroić w ćwiartki, zalać rosołem, ugotować do miękkości, a następnie przetrzeć przez sito lub zmiksować. Czosnek posiekać, zetrzeć z solą, wymieszać z oliwa ,podsmażyć nie rumieniąc, dodać koncentrat pomidorowy i przecier cebulowy. Gotować kilka minut. Przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem. Podawać do mięs i przystawek.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: