Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
koncentrat pomidorowy 3 łyżek stołowych
oliwa 2 łyżek stołowych
wywar z warzyw 0,5 szklanek
czosnek 2 ząbki
sól według uznania
pieprz według uznania
carry według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:
Czosnek obrać, pokroić i lekko zrumienić na
oliwie na wolnym ogniu z dodatkiem
curry. Dodać
koncentrat pomidorowy , wymieszać, zagotować, rozprowadzić
wywarem warzywnym lub
wodą. Przyprawić do smaku
solą,
cukrem i
pieprzem. Podawać do potraw z ryb, lub
mięs na zimno.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: