ßßß Cookit - przepis na Paluch nadziewany pastą z szynki i sera

Paluch nadziewany pastą z szynki i sera

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
bułka paluch z ziarnami 1 sztuk
ser żółty 3 łyżek stołowych
szynka z indyka 1 plastry
papryka czerwona 0,25 sztuk
papryka zielina 0,25 sztuk
majonez 1 łyżek stołowych
serek śmietankowy 1 łyżek stołowych
papryka mielona 1 szczypta
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
W drobną kosteczkę pokroić papryki oraz szynkę i wymieszać z tartym serem, dodać majonez oraz serek śmietankowy. Mieszając, doprawić do smaku papryką mieloną, solą oraz pieprzem.
Końcówkę palucha odkroić i wydrążyć miąższ. W powstałą kieszeń nałożyć przygotowaną pastę. Kanapkę zawinąć w papier śniadaniowy i schłodzić.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Mięsa
Potrawy z serem
Powyżej 1 roku
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11720/Paluch-nadziewany-pasta-z-szynki-i-sera