Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
bułka paluch z ziarnami 1 sztuk
ser żółty 3 łyżek stołowych
szynka z indyka 1 plastry
papryka czerwona 0,25 sztuk
papryka zielina 0,25 sztuk
majonez 1 łyżek stołowych
serek śmietankowy 1 łyżek stołowych
papryka mielona 1 szczypta
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:W drobną kosteczkę pokroić
papryki oraz
szynkę i wymieszać z tartym
serem, dodać
majonez oraz
serek śmietankowy. Mieszając, doprawić do smaku
papryką mieloną,
solą oraz
pieprzem.Końcówkę palucha odkroić i wydrążyć miąższ. W powstałą kieszeń nałożyć przygotowaną pastę. Kanapkę zawinąć w papier
śniadaniowy i schłodzić.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: