Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kajzerka 2 sztuk
cukinia 1 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
papryka zielona 1 sztuk
ser żółty 100 gramów
olej 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Małą, umytą
cukinie pokroić w drobną kostkę. Oczyszczone
papryki również pokroić w drobna kosteczkę. Rozdrobnione warzywa podsmażyć na patelni na
oleju. oprószyć
solą oraz
pieprzem do smaku.Przekroić
kajzerki na połówki, usunąć miąższ i napełnić podsmażonymi warzywami. Obficie posypać
serem startym na cienkie strużyny. Zapiekać 5 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: